Korábbi hírek

ÉBSZ Építőipari kiállítás

2012. 05. 04.

ÉBSZ Építőipari kiállítás 2012. 09.20. - 21. - 22.

Katalógusok

Regisztráljon, vagy jelentkezzen be, és töltse le legújabb gép és alkatrész katalógusainkat!

Tovább

Legfrissebb hírek

Kertészeti gépbemutató

2016. július 20. 13:20

A FruitVeb Szakmaközi Szervezet és a DM-KER Kft. meghívja Ön és minden kedves érdeklődőt a szakmai rendezvényre.

Tovább

BÉRELJEN GÉPET NÁLUNK!

2016. július 20. 11:20

Dolgozzanak Ön helyett a mi gépeink! Bérelhető gépek széles választékával állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Tovább

Reinke - piacvezető újítások az öntözésben

2016. július 20. 09:20

A világ első, elektromos hajtóművekkel mozgatott, visszafordulós körforgó öntözőrendszere.

Tovább

Állandó alkatrész akciók a web áruházunkban!

2016. július 11. 11:38

Vannak olyan márkanevek, ahol nem kell megmagyarázni mit tud, mire jó, mire használják. Az élet különböző területén vannak ilyen márkák, elég csak gyerekjátékokra, élelmiszerre, gépjárműre, műszaki cikkre vagy éppen barkácsgépre gondolni. A név „eladja magát”, a név, amely egyet jelent a minőséggel. A név, amely egybeforrt valamivel.
Ha munkagépekről beszélünk, akkor a Bobcat egy ilyen márka.
Lehetne órákon át ecsetelni, hogy hány darab van az országban vagy éppen világszerte. Lehetne sorolni, hogy milyen típusok vannak, melyik mit tud és mire való, melyikre milyen kiegészítőt illetve adaptert lehet rátenni. Lehet azon vitatkozni, hogy miben jobb, mint a konkurens gyártók termékei, miben nyújt többet, miért ez a legjobb választás. Felesleges.
Ahogy a személyautóknál is, vásárlás esetén az ember kipróbál 6-8-10 gyártó termékét, és eldönti, hogy melyik miben nyerte el a tetszését. Összeveti az igényét a pénztárcájával, és dönt. Ha valóban a minőséget keresi, akkor nem az alsó kategóriában keres. Lehet venni flexet 5.000-ért és 50.000-ért is, hasonlóan néz ki, de nem ugyanazt tudja. Aki ebből él, akinek napi szinten van szüksége rá, aki ezzel keresi a kenyerét, az a minőséget és az ár/érték arányt helyezi az első helyre. Ez (is) a Bobcat.
 
És ha Bobcat, akkor DMKER. Anno cégünk mindenképpen olyan márka képviseletét szerette volna elkezdeni, amely minőséget képvisel. Nem arra törekedtünk, hogy „adjunk el sok olcsó gépet és majd lesz valami”. Nem (csak) az ár fontos, hanem a háttér, az elérhetőség, a szaktudás és a minőség is. Vannak olcsóbb gépek, de mi van akkor, ha egy egyszerű, párezer forintos alkatrészre 2 hetet kell várni? Megéri ez Önnek? Ugye nem…
Gépvásárlás esetén nem csak az adott gép ára/minősége/értékállósága fontos, hanem az alkatrészek ellátottsága is. Bárki bármit mond, ami működik, az egyszer el is romlik, ez nem kérdés. 
Cégünk több márka hivatalos képviselete is. Mindegyik gyártó esetén alapfeltétel, hogy az adott márka alkatrész ellátottsága megoldott legyen, szükség esetén (amennyiben nincs készleten) másnapra megérkezzen a gyár központi alkatrész raktárából. És ezt sikerült is tartani, ez az ami a legfontosabb. Lehet adni egy alkatrészt fele áron ha nincs, nem elérhető, vagy éppen 2 hónap a szállítási ideje. Akinek munka közben állt meg már a gépe az tudja, minden perc számít, ilyenkor nem az a kérdés, hogy 10.000 Ft vagy 12.000 Ft, hanem hogy van-e raktáron. 
Jelenlegi gépképviseleteink mindegyikénél (Bobcat, Daewoo/Doosan, SDF, Chicago Pneumatic, Dynapac, Atlas, Reinke, stb) tartani tudjuk ezt a hitvallást.
Ezt elősegítendő a mindenkori raktárkészletünket úgy alakítottuk ki, hogy minden típushoz készletről elérhetők a legfontosabb alkatrészek, a legkisebb csavartól kezdve a kabin üvegeken át a hidromotorig.
A gyártókkal folyamatos kapcsolatban állunk, az alkatrész katalógusok napi (!) frissítésen esnek át, így biztosítva, hogy minden esetben a legfrissebb információval tudjunk szolgálni.
Bár írásunk legelején a Bobcatet emeltük ki (mennyiségileg ebből van a legtöbb az országban) ugyanazok érvényesek mindegyik általunk képviselt termékre is.
De mit ér a minőség és a jó raktárkészlet megfelelő értékesítő csapat nélkül? Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a központból, íróasztal mögül próbálnak értékesíteni. Ez egy szintig működik. Azonban szükség van arra, hogy az értékesítők rendszeres, személyes kapcsolatban álljanak az ügyfelekkel, ismerni kell az igényeiket és esetleges problémáikat is, hogy segíteni tudjunk. Ennek megfelelően jelenleg hat alkatrészes területi képviselőnk „van kint terepen”, akik bármikor bármilyen problémával megbírkóznak. Ehhez természetesen elengedhetetlen a jó típus ismeret, ezért munkatársaink folyamatos gyári továbbképzésen esnek át, hogy a lehető legrövidebb időn belül segíteni tudjanak Önnek.
Természetesen cégünk a gyári alkatrészek mellett a lehető legtöbb esetben alternatív megoldást is tud ajánlani (olcsóbb, utángyártott alkatrészekkel). Legyen szó szűrőkről, kenőanyagokról, elektromos alkatrészekről vagy éppen csapszegekről és perselyekről, igyekszünk a legtöbb termék esetén B és C alternatívát is nyújtani. Szerencsére erre nincs túl sokszor szükség, mivel a gyári alkatrészek sem sokkal kerülnek többe utángyártott társaiknál. Sorolhatnánk hosszasan a példákat, de általánosságban elmondható, hogy a gyári és utángyártott alkatrészek esetén kb. 10-20% a különbség. Hogy ez sok vagy kevés az nézőpont kérdése. Egy félmilliós alkatrész esetén soknak tűnik, egy 3.000 forintos szűrő esetén kevésnek. Gondoljon csak bele, egy tízezer forintos gyári csapszeget le tud gyártatni a feléért. És, mit nyert vele? Ha a megmunkálás vagy az anyag minősége nem volt megfelelő, akkor pl. a csapszeg háza a gémben tönkre megy, annak a cseréje többszörösébe kerül mint a megspórolt összeg. Ráadásul ha egy csap törik, akkor gyári esetén leemeljük a polcról és már be is szerelhető. Utángyártott esetén viszont megint lehet „méricskélni” és könyörögni a szomszéd Józsi bácsinak, hogy csinálja meg gyorsan, mert a préri vagy éppen az út közepén állt meg a gép, dolgozni kellene, és akkor szembesül vele, hogy az előző utángyártott csapszeg oválisra koptatta a gém perselyházát is. Ez valóban megér párezer forintot? Ugye hogy nem…
És ha alkatrész, akkor szerviz. Hiszen egyik a másik nélkül semmit nem ér, ez olyan, mint az ing és a gombja. Külön-külön is „valami”, de együtt az „igazi”. Jelenleg féltucat szervizautónk járja az országot képzett szerelőinkkel, megfelelően felszerszámozva, akiknek a területi leosztása biztosítja, hogy bejelentés esetén a legrövidebb idő alatt ott legyen az ügyfél által megjelölt helyen, legyen az egy forgalmas főút, egy csendes mellékutcában lévő telephely, vagy éppen az Alföld közepe. Ahol szükség van ránk ott vagyunk, oda megyünk! Szükség esetén a javítás idejére (amennyiben hosszabb ideig tart) bérgépet is tudunk biztosítani, így minimalizálható a termelés kiesés.
Apropó bérgép! Amennyiben olyan munkája van, amihez csak a gép hiányzik, de nem szeretne venni, úgy figyelmébe ajánljuk bérgép parkunkat. Legyen szó homlokrakodóról, kis vagy nagy kotróról, teleszkópos gépről, úthengerről, dózerről vagy csak egy kis kalapácsról, cégünk szinte minden felhasználási területre tud biztosítani Önnek bérgépet. Keresse kollégánkat, nem fog csalódni!
 
De mi van még? Beszéltünk gépről, alkatrész árról és készletről, szervizről, bérgépről. Ja igen! Amennyiben hétköznapról van szó, általában minden könnyedén megy. De sokan dolgoznak hétvégén is, és Murphy törvénye alapján a meghibásodás ilyenkor következik be. Mit lehet ilyenkor tenni? A képviseletek és a boltok többsége zárva van, a szomszéd Laci sem ér rá megszerelni a gépet. Mit lehet tenni? A megoldás: DMKER! Cégünk folyamatos ügyeletet tart fent a szerviz és az alkatrész üzletágban, így akár este, akár hétvégén van ránk szüksége, csak hívja kollégánkat aki a lehető legrövidebb időn belül megoldja a gondját, hogy Önnek csak a munkájára kelljen koncentrálnia.

Raktárkészletünkön minden típushoz készletről biztosítjuk az alkatrészeket, a legkisebb csavartól kezdve a hirdomotorig.

Tovább